Autobanden

Al jaren is PD Automaterialen HET adres voor het vervangen van uw autobanden. Ook hier geld, een goed produkt voor een redelijke prijs....het motto van PD. Wij voeren Toyo banden als huismerk, maar uiteraard kunnen wij voor u bijna alle merken banden bestellen. Onze werkplaats beschikt over moderne apperatuur om uw banden goed te kunnen monteren. Ook voor het monteren van Runflat banden kunt u bij ons terecht.

Ons huismerk Toyo banden biedt een breed assortiment aan personenwagen- en 4x4 banden, voor zowel de zomer als de winter. Wat uw rijstijl ook is in wat u ook zoekt, comfort, prestaties of duurzaamheid, Toyo banden heeft een band die aan uw specifieke behoeften voldoet.

banden-pagina.jpg

Balanceren

Het balanceren van uw banden is van groot belang. Het balanceren van uw banden is immers noodzakelijk tegen trillingen, die kunnen leiden tot vermoeidheid van de bestuurder, vroegtijdige en ongelijkmatige slijtage van de banden en onnodige slijtage van de wielophanging van de auto. Bij de eerste tekenen van trillingen is het dus aangewezen de banden te balanceren.  Laat uw banden balanceren wanneer ze voor het eerst worden gemonteerd en na een reparatie.