Nieuwe website van PD Automaterialen online

Vanaf heden is de nieuwe website van PD Automaterialen online. De website van PD Automaterialen is 'Responsive'. Dit houd in dat de website zich automatisch aanpast aan de beeldschermresolutie van smartphone's, tablets en diverse verschillende computerdisplays. Zo is PD automaterialen goed voorbereid en ingesteld op toekomstige ontwikkelingen op internet en techniek.

Over PD Automaterialen.

Eerst dus, knus en gezellig, in de binnenstad maar ook na aankoop van het naastgelegen pand bleef de vraag naar méér ruimte actueel. In die tijd waren er ook grote veranderingen, Piet Wiersma ging zich geheel wijden aan de door hem opgezette zaak PD Outdoor. Dirk en Gerrie de Jong bouwden verder aan hun bedrijf, met als bekroning de verhuizing in 2003 naar de nieuwbouw op industrieterrein Hogedijken in Dokkum. Het is daar heerlijk werken, ruim van opzet en een doelmatige indeling.

Groot genoeg dus om alle diensten en en onderdelen aan- in en om de auto, zoals Gerrie krachtig weet samen te vatten, aan te kunnen bieden. Met trots vertellen Dirk en Gerrie dat ze bewust niet zijn aangesloten bij andere organisaties. Hierdoor blijven ze volledig vrij met de inkoop en kunnen ze de klanten altijd de voordeligste oplossing bieden. Wellicht is dat de sleutel voor dit succesvolle bedrijf: altijd actief om tegen een scherpe prijs uitstekend te presteren. Ook het contact met de klanten is erg leuk, er zijn altijd wel weer nieuwe vragen te beantwoorden, het is een uitdaging om dan het meest passende antwoord te vinden.

Door het uitgebreide assortiment, klantgericht werken, scherpe prijzen en de uitgebreide werkplaats kunnen ze de klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Het doel is de prijzen scherp te houden, en daar goede kwaliteit voor te kunnen bieden, klant tevreden, PD tevreden.....